Днес Сирануш Сахак Артинян  встъпи официално в длъжност Съдия“ в

...
</TD
>Днес Сирануш Сахак Артинян  встъпи официално в длъжност Съдия“ в
Коментари Харесай

Нов съдия в редиците на Районен съд – Пловдив

Днес Сирануш Сахак Артинян  встъпи публично в служба " Съдия “ в Районен съд – Пловдив. До актуалният миг Сирануш Артинян е работела като " Съдия “ в Районен съд – Средец и с решение на Съдийската гилдия на Висшия правосъден съвет № 31/03.10.2023 година е преместена на служба " Съдия “ в Районен съд – Пловдив.

На церемонията по встъпването, Сирануш Сахак Артинян подписа Акт за встъпване в служба в наличието на Председателя на Районен съд – Пловдив господин Иван Калибацев, който я поздрави с добре пристигнала, пожела й да бъде здрава и да изпитва задоволство от работата си като арбитър.

Поздравления за встъпването си в служба и пожелания за здраве и професионални триумфи арбитър Артинян получи и от Зам.председателите Диляна Славова и Милена Георгиева, както и от съдиите от районен съд – Пловдив.

Сирануш Сахак Артинян е приключила " Право “ в ПУ " Паисий Хилендарски “ през 2013г. и има юридически стаж над 8 години.

Кариерата си стартира като младши юрист в Адвокатска гилдия – Пловдив, от 2015г. до м.03.2019г. е правосъден асистент в Окръжен съд – Пловдив, от м.04.2019г. до сегашния миг е арбитър в районен съд – Средец, а от през днешния ден към този момент е част от колектива на районен съд – Пловдив и ще правораздава в " Гражданско поделение “.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР